,

Kelas Silat Wanita / Kelas Biasa & Team Demo KSSG Di Kompleks Rakan Muda, Puchong

Monday, May 02, 2011 Leave a Comment


Pihak Kelab akan membuka gelanggang baru di Kompleks Rakan Muda Puchong yang mana orang nombor 1 Kompleks berkenaan dah mula bertanya kerana ramai bertanyakan kami kerana melihat program-program yang pernah diadakan di sana.

Pada Mei ini program dan gelanggang akan mula diadakan di komplek berkenaan pada setiap Sabtu. Beberapa program akan diadakan serentak pada masa dan tempat yang sama.

Selain latihan TEAM DEMO REMAJA KSSG, latihan biasa turut diadakan bagi pelatih lain termasuk remaja, kanak-kanak dan dewasa yang berminat. Butiran latihan dan yuran yang akan diadakan pada sabtu ialah seperti berikut:

LATIHAN TEAM DEMO KSSG
Hanya melibatkan remaja yang berminat untuk menyertai daripada gelanggang KSSG dan juga dibuka kepada bukan gelanggang bukan dibawah KSSG.
Yuran Bulanan: RM6.00 (KSSG) - RM15.00 (Bukan KSSG) 
Syarat: Minat dan sedia menerima latihan dan disiplin berat KSSG. Kehadiran diwajibkan 100%

LATIHAN BIASA SILAT SENI GAYONG
Terbuka kepada semua yang berminat untuk menyertai Silat Seni Gayong bagi semua peringkat dan jantina.
Yuran Bulanan: RM30.00 (Pelajar) / RM50.00 (Dewasa)
Tiada syarat khas.

LATIHAN SILAT WANITA
Terbuka kepada semua wanita. Latihan asas akan diadakan selama bulan Mei akan dijalankan sepenuhnya oleh Gurulatih Kanan (lelaki) dan dibantu oleh gurulatih wanita. Selepas Jun, latihan sepenuhnya diadakan oleh Gurulatih wanita dan kemungkinan masa latihan akan diasingkan dengan kelas lelaki dewasa.
Yuran Bulanan: RM50.00

Pada bulan Mei 2011, kelas akan diadakan di Kelas Wajadiri, Komplek Rakan Muda, Puchong. Setiap Sabtu. 9.00 - 11.00 pagi. Sekiranya keahlian bertambah ramai, dewan akan digunakan bermula pada Jun 2011.

KOMPLEKS RAKAN MUDA PUCHONG
SETIAP SABTU
9.00-11.00 PAGI
DEWAN UTAMA & BILIK WAJA DIRI
014-99337742 comments »

  • Anonymous said:  

    taniah, kssg semakin maju didepan

  • SH said:  

    Terima kasih atas sokongan berterusan daripada semua

  • Leave your response!